Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/8/a/csm_SHU-Campus_5af0e3b954.jpg

Egyetemek külföldön: Shanghai University

Tanulj tovább Sanghajban, Kína legfontosabb ipari városában! Az IEC segít!

100%BAföG

Információk

Website http://en.shu.edu.cn/

Tanulmány Shanghai, Shanghai, Kína

Alapítva 1994

Hallgatók 40.000, nemzetközi hallgatók: 2.400

Oktatás nyelve Englisch

Shanghai University

Yanchang Road 149, Shanghai, Shanghai, Kína

Shanghai University

Felsőfokú tanulmány

Tanulmányi félév Shanghai-ban

Shanghai üzleti szempontból a világ egyik legfontosabb és legnagyobb városa. Tíz lehetséges kurzus közül választhatsz, melynek része a kínai kultúra, nyelv, politika, üzlet, illetve szervezetek is. Ezáltal a választott szakod mellett a kínai kultúra szakértőjévé is válsz egyben!

A Shanghai University

A Shanghai University a városközpontban található, méghozzá több helyszínen. 1994-ben alapították négy erős egyetem összevonásával. Mind a négy egyetem kiemelkedő volt az általuk kínált szakok tekintetében. Jelenleg az iskola 28 különböző karból áll, melyben összesen 71 alapképzést, 221 mesterképzést kínál.

Nemzetközi kampusz

A Shanghai University nemzetközi hálózata rendkívül szerteágazó, ez a kampuszon is egyből szembetűnik. Az intézmény több mint 100 országból származó tanárt és diákot számol. Az iskola környezettudatos és biztonságos környezetet biztosít tanulóinak. Az oktatás minőségéről ad tanúbizonyságot az is, hogy az iskola 55.000 négyzetméteres, jól felszerelt könyvtárral várja a tanulni vágyókat, melyben jelenleg közel 4 millió könyv található. 

Szabadidős tevékenységek

Számtalan sportág képviselteti magát a Shanghai University-n, mint például a tenisz, strandröplabda, úszás és sok más. A művészeti beállítottságú diákok zenekarokba, táncklubokba, zongora klubba, de akár kalligráfia klubba vagy színitársulatba is becsatlakozhatnak.