Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/5/0/csm_XJTLU_01_600x400_9104de12b2.jpg/fileadmin/_processed_/0/9/csm_XJTLU_02_600x400_361dcd1568.jpg/fileadmin/_processed_/4/5/csm_XJTLU_03_600x400_9754a3553b.jpg/fileadmin/_processed_/d/b/csm_XJTLU_04_600x400_8ded9fa60e.jpg

Egyetemek külföldön: Xi’an Jiaotong – Liverpool University

Xi’an Jiaotong – Liverpool University: egyedülálló részképzési lehetőségek Kína és Nagy- Britannia két kiváló egyetemének közreműködésével!

84%BAföG

Információk

Website www.xjtlu.edu.cn/en/

Tanulmány Suzhou , Suzhou, Kína

Alapítva 2006

Hallgatók 10.000, nemzetközi hallgatók: 1.000

Oktatás nyelve Englisch, Mandarin

Xi’an Jiaotong – Liverpool University

Ren Ai Road , Suzhou , Suzhou, Kína

Xi’an Jiaotong – Liverpool University

Felsőfokú tanulmány

Tanulj a 10 milliós lakosú Kína keleti metropoliszában, Suzhouban ahol a virágzó gazdasági fejlődés mellett az ország kultúráját és történelmét is megismerheted. 2006-ban kezdődött a két színvonalas egyetem - az 1896-ban alapított Jiaotong University, mely Kína egyik legrégibb és legerősebb egyeteme valamint a University of Liverpool, mely Nagy-Britannia kiváló egyeteme és a Russell Group tagja- közös oktatási projektje. A XJTLU hallgatói egyedülálló tanulmányi programban vehetnek részt, ahol Kelet és Nyugat elméleti és gyakorlati tapasztalatainak színessége egyesül.

Úttörő Nemzetközi együttműködés:
A XJTLU az első példa az ilyen szintű oktatási és kutatási együttműködésre, amely a természettudományokra, műszaki képzésekre és a menedzsment szakterületeire fókuszál. Az egyetemen számos világhírű tudós tanult. A hallgatók és professzorok aránya 25:1-hez.

A North Campus teljes felszereltségű modern építészeti alkotás. A létesítményhez konferencia központ is tartozik. A könyvtár 500.000 kötetet és tanulmányi forrást tartalmaz. A hallgatók használhatják a modern számítógépes laborokat, a Wi-Fi az egyetem egész területén elérhető. Abban az esetben, amennyiben a hallgatói vízum nem engedélyezi a munkavállalást az egyetemen lehetséges gyakornoki feladatokat megpályázni. További szolgáltatások közé tartozik a hallgatói tanácsadás, állásbörze, és a sportlétesítmények használata. A kampuszon futópálya, tenisz, kosárlabda és futballpálya mellett 50 méteres úszómedence, fitnessz terem, táncstúdió és mászófal is található.

A világörökség része: Suzhou
A történelmi város Krisztus előtt 514-ben alakult, Kína egyik legrégibb városa. Szerepel az UNESCO listáján, a város csatornahálózata Velencére emlékeztet. Suzhou a kertművészeti alkotásairól is híres, sokak a földi paradicsom jelzőjével illették. Régen a selyem volt a meghatározó gazdasági tényező, ma a high-tech vállalatok vették át ezt a szerepet. 25 perc alatt a sebesvonatnak köszönhetően Shanghai is elérhető. A város folyamatosan földalatti metróhálózattal bővül. Az időjárást a szubtrópusi éghajlat és monszun ciklusok váltakozása jellemzi. Kína megélhetési költségei alacsonyak: a tömegközlekedés költsége 30 cent, Shanghaiba a vonatjegy 4,25 EUR valamint 2 EUR az ebéd.