Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.

Egyetemek külföldön: Swinburne University of Technology Sarawak Campus

Egzotikus tanulmányi célpont: az ausztrál Swinburne University of Technology Sarawak kampusza színvonalas képzéseket kínál közgazdaságtan és műszaki tudományok területén Borneo szigetén.

100%BAföG

Információk

Website www.swinburne.edu.my

Tanulmány Kuching, Sarawak, Malajzia

Alapítva 2000

Hallgatók 4.000, nemzetközi hallgatók: 800

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Swinburne University of Technology Sarawak Campus

Jalan Simpang Tiga , Kuching, Sarawak, Malajzia

Swinburne University of Technology Sarawak Campus

Felsőfokú tanulmány

A Sarawak Campus 2000-ben nyitotta meg kapuit
Az ausztrál Swinburne University of Technology viszonylag fiatal egyetemnek számít, mégis Malajzia egyik legnépszerűbb oktatási intézményévé nőtte ki magát. Aki itt tanul, a Swinburne University of Technology Melbourne oktatási színvonalában és választékában részesül jóval kedvezőbb tandíj feltételek mellett. Természetesen aki a Sarawak alap vagy mesterképzésén végez, ausztrál egyetemi diplomát kap.

Középpontban a technológia:
A Swinburne University of Technology Sarawak alapképzési programjai: számítástechnika, IT, természettudományok, üzleti, mérnöki és dizájn képzések. Mesterképzés szakirányai közé az üzleti képzések, mérnöki képzések és természettudományok tartoznak. Az egyetem doktori kutatóprogramjaira is lehetséges a jelentkezés.

Hallgatói elégedettség:
A tananyag gyakorlatias képzésekbe való átültetése nagy népszerűségnek örvend. Az oktatáspolitikájuk alapelve, hogy a diákok tanulmányaik során minden lehetséges tanulmányi módszert elsajátítsanak melyre a munkaerőpiacon támaszkodhatnak. Ennek köszönhetően a diákok felkészülten kapcsolódnak be a munka világába. A mérnöki képzéseken 3 hónap kötelező szakmai gyakorlat várja a hallgatókat. Akit érdekel alapképzésen akár egy éves szakmai gyakorlat eltöltésére is jelentkezhet.

Aki váltani szeretne
Azon hallgatók, akik egy félév eltöltését a Swinburne kampuszán túl hosszúnak ítélik meg, lehetőségük van a második félévüket a University of Technology Melbourne kampuszán folytatni. Az ausztrál cserefélév esetében is a maláj tandíjat kell befizetni.

40 ország több, mint 3000 hallgatója
A Kelet-Malajzia Sarawak államában Kuchingban található a Swinburne University of Technology Sarawak több szempontból nemzetközi kampusza. Az egyetem modern létesítményekkel rendelkezik. A 34 legújabb technológiát követő laboratórium különböző szakterületeken áll a hallgatók rendelkezésére. Aki pihenésre vágyik, kipróbálhatja az egyetem álal kínált sportolási lehetőségeket. Népszerű sportok közé a tollaslabda, fallabda, kosárlabda és fitnessz tartozik.

Sarawak Délkelet-Ázsia szívében Borneo szigetén található
Nyugatról a Maláj-félszigettel, keletről Indonézia déli részével határos. Borneo esőerdői a világon a legrégibb és legszebb természeti kincsek közé tartozik. Sarawak-ot emiatt Malajzia legegzotikusabb államaként tartják számon. Kuching, amelynek maláj nyelven "macska" a jelentése, Délkelet-Ázsia legmagasabb életszínvonalú városa. A városban érzékelhető a 19. századi gyarmati uralom történelmi maradványai és a modern kor technológiája közötti kontraszt. Modern irodaházak, az építészeti díj nyertes Kuching Waterfront, a Dél-Kínai-tenger naplementéje és parti sétánya valamint a Matang hegyek magaslatai egyértelműen a 21. századra utalnak.

Hasznos linkek