Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/7/e/csm_CurtinSingapore_01_600x400_fe60b78e63.jpg/fileadmin/_processed_/e/f/csm_CurtinSingapore_02_600x400_0e399d2938.jpg/fileadmin/_processed_/3/8/csm_CurtinSingapore_03_240x320_4f62fab505.jpg

Egyetemek külföldön: Curtin University Singapore

Ahol az üzleti elit találkozik: az ausztrál Curtin University szingapúri kampusza színvonalas képzésekkel várja hallgatóit.

83%BAföG

Információk

Website www.curtin.edu.sg

Tanulmány Singapur, Singapur, Szingapúr

Alapítva 2008

Hallgatók 1.500, nemzetközi hallgatók: 900

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Curtin University Singapore

Jalan Rajah , Singapur, Singapur, Szingapúr

Curtin University Singapore

Felsőfokú tanulmány

Curtin University Singapur 
Az ausztrál Curtin University magas színvonalú követelményrendszere a szingapúri kampuszra is vonatkozik. A diákok innovatív, gyakorlatorientált képzésekben vesznek részt. Az egyetem gazdasági kapcsolatrendszerének köszönhetően a hallgatók már a tanulmányok alatt kialakíthatják munkakapcsolataikat. A kampusz elhelyezkedésének köszönhetően a vibráló metropolisz gazdasági központjából Szingapúr környező régiói is könnyen elérhetők.

Nemzetközi hallgatók
Az egyetem egy, illteve két trimeszterére is lehet jelentkezni. A választékos Bachelor of Commerce részképzései különösen népszerűek a külföldi hallgatók körében. A tanítás kis létszámú csoportokban folyik, ami elősegíti a hallgatók közötti kapcsolatok kialakítását és a helyi kultúrába való beilleszkedését.

Kampusz Szingapúr központjában
Az üzleti központtól mindössze 10 percre található a kellemes tanulmányi légkörű egyetemi kampusz. Szingapúr változatos kultúrája, valamint a keleti és nyugati életszínvonal ötvözete a világ minden tájáról vonzza a hallgatókat. Különösen közkedvelt tanulmányi célpont az alacsony megélhetési költségek, valamint a szomszédos ázsiai országok közelsége miatt.

Választékos sport és kulturális programok:
A Curtin University Singapur Universal Studios-hoz szervez kirándulást, valamint kajak vagy kerékpáros körút keretén belül bejárja a Pulau Ubin szigetét. Olyan kedvelt sportversenyre  jelentkezhetnek a diákok, mint az úszás, tollaslabda és futball. A hallgatói bizottság az összes sport és kulturális esemény szervezésében segítséget nyújt. Az egyetem 40 szemináriumi előadóval, 10 aulával, 4 számítógépes teremmel, társalgóval és Wi-Fi-vel van felszerelve. A hallgatók szakmai valamint személyi problémáira külön tanácsadó irodák szolgálnak.

A hallgatók 50% -a:
Szingapúrból származik. A Curtin University büszke arra, hogy tanulmányi légköre sokszínű, 2000 hallgatója a világ minden kultúráját képviseli.