Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/3/e/csm_PrinceofSongklaUniversity_01_600x400_1bc24e8f74.jpg/fileadmin/_processed_/3/d/csm_PrinceofSongklaUniversity_02_600x400_aefcbf3ef4.jpg

Egyetemek külföldön: Prince of Songkla University

Részképzések az IEC segítségével Phuket szigetén. Tanulj ott, ahol mások vakációznak!

100%BAföG

Információk

Website www.psu.ac.th/en

Tanulmány Phuket, Phuket, Thaiföld

Alapítva 1967

Oktatás nyelve Englisch

Akkreditáció/Rangsor AACSB (Business Accreditation)

Prince of Songkla University

Vichit Songkram Rd., Kathu , Phuket, Phuket, Thaiföld

Prince of Songkla University

Felsőfokú tanulmány

Prince of Songkla University
Tökéletes tanulmányi célpont. Az egyetem Phuket meseszép szigetén található, Délkelet-Ázsia egyik legkedveltebb turisztikai helyszíne számos szórakozási lehetőséget kínál színvonalas képzései mellett. A Prince of Songkla University Délkelet-Ázsia legjobb 15 egyeteme közé tartozik.

Az 1967-ben alapított egyetemet
Dél-Thaiföld első főiskolájaként tartják számon. Öt kampuszán ma 35.000 hallgató tanul, ebből 3.500 Phuket szigetén. A jól felszerelt kampusz a sziget közepén található. Az elhelyezkedés nagyon kedvező, itt a diákok a helyiekkel is felvehetik a kapcsolatot, valamint a strandokra is nagyon könnyen eljuthatnak. A trópusi éghajlat miatt sok tanuló saját robogót bérel a tanulmányi időszakra. A kampusz területén egyedüli és csoportos szálláslehetőség is igénybe vehető. A megélhetési költség havonta 100-350 € közé esik.

Modern egyetemi épület
Légkondicionált, teljes technikai felszereltséggel. A diákok számára ösztönzőleg hat a nemzetközi, új tanulmányi módszereket alkalmazó tanulmányi kar és az egzotikus környezet. A hallgatók álltalában 4-6 tárgyat vesznek fel. Az egyetem támogatja a thai nyelv elsajátítását.

Nemzetközi diákok
Leginkább az alábbi szakirányokat részesítik előnyben: International Business, International Economics, Strategic Management, Principles of Marketing, Human Resources Management, Social Psychology, Leadership, History and Thai Society, Thai Food Preparation valamint Thai as a Foreign Language. Ezek a szakirányok sport, matematika, statisztika és jog tárgyaival is kiegészíthetők.

Tanulmányi kínálat
Az Academic Course Listing and Course Descriptions honlapon találtok bővebb információt az oktatási kínálatról. A Nemzetközi Iroda segítséget nyújt a tárgyfelvétellel kapcsolatban felmerülő problémák megoldásában.

Közkedvelt kurzusok
A következő szakirányok kurzusaira van lehetőség jelentkezni: Business Courses (Economics, Marketing, Management, Accounting, HR, Leadership), Humanities (History, Cultural Studies, Psychology, Language Studies), Hospitality (Event Management, Project Planning, Food & Beverage, Culinary Studies), Tourism (Environment, Logistics, Planning, Development, Management)

Phuket Thaiföld nyugati partján található
Az 55 kilométer hosszú és 22 kilométer széles sziget a legnagyobb a Thai Királyságon belül. Kedvelt turisztikai és tanulmányi célpont is egyben. A színvonalas oktatás mellett a turisztikai központ előnyeit és hátrányait is megvizsgálhatják a diákok. A Prince of Songkla University Business Administration alapképzésének a Hospitality Management valamint a Tourism Management szakiránya is nagyon híres.