Találd meg velünk a számodra legmegfelelőbb továbbtanulási úticélt!:
Egyetemek keresése
1.
2.
3.
/fileadmin/_processed_/5/4/csm_RMIT_Vietnam_02_600x400_8692422a6c.jpg/fileadmin/_processed_/b/7/csm_RMIT_Vietnam_03_600x400_60ceac4b1b.jpg/fileadmin/_processed_/7/a/csm_RMIT_Vietnam_04_600x400_39cbfd5b98.jpg/fileadmin/_processed_/d/4/csm_RMIT_Vietnam_05_240x320_780fe5b9df.jpg/fileadmin/_processed_/9/8/csm_RMIT_Vietnam_06_600x400_9a8bbfda8d.jpg

Egyetemek külföldön: RMIT University Vietnam

Részképzések Hanoi valamint Ho-Chi-Minh városában: az RMIT Vietnam számos színvonalas képzésére jelentkezhetsz az IEC segítségével!

84%BAföG

Információk

Website www.rmit.edu.vn

Tanulmány Ho Chi Minh City, Vietnam, Vietnám

Alapítva 1998

Hallgatók 6.000, nemzetközi hallgatók: 250

Oktatás nyelve Englisch

RMIT University Vietnam

Nguyen Van Linh Blvd , Ho Chi Minh City, Vietnam, Vietnám

RMIT University Vietnam

Felsőfokú tanulmány

„I embrace the world from Vietnam“: ez a mottója a vezető ausztrál egyetem vietnámi szatelit kampuszának, ahol az ország két metropoliszában is megkezdheted tanulmányaidat a trimeszter rendszernek köszönhetően. A 2014-es QS World Ranking az RMIT egyetemet az Accounting & Finance, Mechanical & Electrical Engineering, valamint a Computer Science & Information Systems szakirányok tekintetében a világ 100 legjobb egyeteme közé sorolta. Az egyetem mindkét helyszínen Hanoi és Ho Chi Minh (Saigon) városában is nagyon színvonalas képzéseket indít. Az RMIT Vietnam legkedveltebb szakirányai közé a Centre of Design & Communication valamint a Centre of English Language tartozik. A nemzetközi hallgatóknak tökéletes lehetősége nyílik Ázsia kulturális életébe és gazdasági fejlődésébe betekintést nyerni.

Élet a kampuszon:
Az egyetem összes kampuszát modern technikai felszereltség jellemzi. Míg Hanoi magas egyetemi kampuszáról a csodás tóvidékre nyílik kilátás, Saigon kampuszáról pedig a gazdasági metropolisz tekinthető meg. Mindkét épület nagy előadó termekkel, sportlétesítményekkel és felújított, üdülő jellegű kollégiummal rendelkezik. Vietnám északi részén található, a több, mint 1000 éves főváros pagodáival és a gyarmati korszak építészeti alkotásaival. A trópusi Saigon Vietnam déli részén fekszik, belvárosát felhőkarcolók, nemzetközi vállalatok és éjszakai szórakozóhelyek színesítik. 

Orientációs program
A külföldi diákokat érkezéskor repülőtéri transzfer fogadja. A tanév városnéző körúttal kezdődik, és az egyetem tanácsadói szervezetének és mentorprogramjának köszönhetően a hallgatók mindig értesülnek arról, mit, mikor és hogyan érdemes felderíteni.